ZVEZDA “PLJUNULA” NA VIDIĆA: Šta li će reći navijači posle ove poruke?

Prenosimo vam ga u daljem članku

“Bilo je trenutaka kad nismo bili na istoj talasnoj dužini sa Kokezom, ali smenjivati ga jer se reprezentacija nije plasirala na Evropsko prvenstvo je suludo. Čovek je uradio šta je do njega, ali ekipa je jednostavno odigrala katastrofalan meč. Nije ni za nijansu slabiji od prethodnika. Kad smo mi to poslednji put otišli na dva velika takmičenja zaredom? Vidićevi napadi sa strane nemaju smisla. Nemanja je dobrodošao ako želi da rešava probleme u fudbalu, ali ne podržavamo to da sa distance kritikuje, ne nudeći rešenje”, rekao je sagovornik “Informera” iz Crvene zvezde.

Sa druge strane, iz Partizana su podržali Nemanju Vidića u nameri da se smeni čitavo rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije

“Vidić jeste imao karijeru o kakvoj većina fudbalera može samo da sanja, ali on u životu nije bio na nekoj rukovodećoj funkciji. Igranje fudbala je jedna stvar, a upravljanje organizacijom poput FSS je sasvim druga. Mislimo da je i sam svestan toga, tako da ne verujemo ni da će pokušati da preuzme neku funkciju u FSS”, rekao je izvor “Informera”.

Izvor: beogradskiportal.rs