VUČIĆPONOVO OPTUŽIO LJUDE DA SU NERADNICI: Ima, bre, da radite vikendom! (VIDEO)

Moramo da radimo. Da bismo radili, svi moraju da se angažuju da rade vikendom, a ne da mi dolaze svakog dana sa zahtevom da radimo četiri dana, da nedelja bude neradna, da sve bude neradno. Ne može da bude neradno, ne može. Bunite se, štrajkujte koliko god hoćete, ne može. Moramo da radimo ako hoćemo da idemo napred. I ako hoćemo da ih stižemo, ako hoćemo i Francusku i sve druge da stižemo mnogo brže, baš onako kako smo to radili u prethodne dve-tri-četiri godine – poručio je neradnicima i lenštinama Aleksandar Vučić, direktno iz Pariza.

“Japanci imaju jedan jedini praznik, pa i tada rade”, čuvena je replika iz filma “Tesna koža”, kojom se može opisati poruka Aleksandra Vučića građanima Srbije, koje je optužio da su neradnici.

Dok on, kao Atlas, nosi na leđima sav teret, mi se zabavljamo u “zlatnom dobu” i ne razumemo njegovu žrtvu. On je vredni mrav iz basne, dok smo mi bedni cvrčci koji samo pevaju, igraju i ne misle na budućnost.

I to kaže on, čiji ljudi deru kožu sa leđa radnika, čiji tajkuni ih surovo eksploatišu… On, koji donosi antiradničke zakone, koji isteruje porodice iz svojih domova dok je on “poštenim radom” stekao nekoliko…

Izvor: Direktno