VUČIĆ ŠALJE NIKAD OŠTRIJU PORUKU KURTIJU I ĐUKANOVIĆU! Predsednik danas brutalno odgovara na napade na Srbiju

Iz izjava Kurtija i Đukanovića jasan je njihov jedini motiv, a to je da svaku situaciju i korak koji napravi Srbija oni napadaju.

Od kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da je Srbija zainteresovana za kupovinu borbenih aviona „Rafala“, kao i stizanje kineskih FK-3 protivvazdušnih odbrambenih sistema u našu zemlju, premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti i predsednik Crne Gore Milo Đukanović potrčali su da se teškim rečima i pljuvanjem dodvoravaju onima koji odlučuju o njihovoj sudbini, mlateći verbalno po Srbiji, kao da je džak za udaranje!

Danas će u prepodnevnim časovima uslediti odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji ce, po rečima našeg izvora, biti jasan, nedvosmislen i brutalan.

Napadi na Kurtija i Đukanovića počeli odmah

Podsećamo, premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti izjavio je da to što se Srbija naoružava nije bezbedno po region i da Srbija to radi jer se plaši da će ostati sama.

– Srbija je, čini mi se, u panici, jer shvata da više ne može da bude na tri-četiri mesta istovremeno, pokušava da se ojača jer može da ostane sama. Nastavak naoružavanja Srbije nije bezazlen za region i Kosovo, ali je, s druge strane, izraz straha da bi mogli da ostanu sami – rekao je Kurti.

Takođe, predsednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da se Srbija naoružava iz zemalja koji se pojavljuju kao otvoreni neprijatelji Evrope i NATO-a, te se nada da će to pomoći da se razbistri slika regiona Zapadnog Balkana na nekim važnim političkim adresama unutar evropske i euroatalanske zajednice.

– To je dosledan potez politike koju Srbija vodi unazad nekoliko godina. Ali verujem da će pomoći da se dodatno razbistri slika regiona Zapadnog Balkana na nekim važnim političkim adresama EU i NATO-a – kazao je Đukanović.

Iz izjava Kurtija i Đukanovića jasan je njihov jedini motiv, a to je da svaku situaciju i korak koji napravi Srbija oni napadaju.

Predsednik Vučić obojici sprema brutalan odgovor na ovakve napade.

Izvor: Srbijadanas.com