VEST ODJEKNULA SRBIJOM: Tužilaštvo otvara predmet “Palma”!

Foto: Ilustracija

Više javno tužilaštvo u Jagodini formiraće danas predmet povodom navoda iznetih na konferenciji Marinike Tepić da je Dragan Marković Palma podvodio maloletnice u hotelima u Jagodini.

– Mi imamo saznanja iz medija i inicijativu koja je dobijena od strane Dragana Markovića, kojom se zahteva utvrđivanje svih okolnosti, zbog čega ćemo formirati predmet radi prikupljanja obaveštenja i utvrđivanja eventualnih postojanja krivičnih dela – rekao je za Nova.ra Radoslav Vučković, viši javni tužilac u Jagodini.

Tužilaštvo bi uskoro trebalo da izda nalog policiji za prikupljanje potrebnih obaveštenja o ovim događajima, odnosno da pokrene predistražne radnje.

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je juče na konferenciji za medije da su se “monstrumi iz vlasti” izopačili i da rade stvari koje vezuju za mafiju, napominjući da prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, “podvodi žene i devojčice”.

– Podvođenje žena i devojčica ne idu samo uz mafiju. One su gotovo svakodnevica u našoj Srbiji. Danas znam da je podvođenje žena i devojčica svakodnevna stvar u Jagodini u kojoj vlada Dragan Marković Palma – navela je Tepić.

Potpredsednica SSP je na konferenciji prikazala i video snimak izjave nekadašnjeg zaposlenog u hotelu u Končarevu, koji je tvrdi da je svedočio podvođenju devojčica.

Prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, reagovao je tim povodom i odbacio optužbe.

– Laž, laž, laž – rekao je Marković.

Zanimljivo, premijerka Ana Brnabić je u vreme dok je bila ministarka u intervjuu za režimske medije otkrila da ju je Palma zvao na tzv. bunga-bunga žurke.

– Zvao je me da učestvujem na njegovim bunga-bunga žurkama. Na tim bunga-bunga žurkama se zabavljamo, pevamo, tu mogu da se ljube muškarci sa ženama, žene sa ženama, ali ne mogu muškarci s muškarcima – kazala je ona 2017. godine za tabloid “Kurir”.

Izvor: Direktno.rs