VEST ODJEKNULA SRBIJOM! Šolcova poseta izazvala lavinu komentara, predsedniku upućene SNAŽNE REČI

Foto: Ilustracija

Nemački kancelar Olaf Šolc posetio je juče Beograd, a njegov razgovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i danas izaziva reakcije.

Kolumnista i urednik rubrike „Pogledi“ u dnevnom listu „Politika“ Aleksandar Apostolovski gostovao je u emisiji „Direktno“ gde je komentarisao razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačkog kancelara Olafa Šolca.

Tom prilikom, Apostolovski je istakao da je predsednik Vučić „taj igrač koji može da zadrži uzde u regionu jer slovi za najjačeg igrača u regionu“.

– Nisu uzalud Vučić i Šolc pričali o odnosima u Republici Srpskoj, odnosima u regionu, a čini mi se da tu Vučić kao igrač koji može da održi uzde u regionu slovi trenutno kao najjači igrač – naglasio je Aleksandar u emisiji.

Podsetimo, juče je nemački kancelar Olaf Šolc stigao u Srbiju i sa predsednikom Aleksandrom Vučićem imao važan i značajan razgovor.

Njegova poseta našoj zemlji, iako važna sama po sebi, ostaće ipak upamćena zbog reakcije Vučića na Šolcove zahteve.

Svojim stavom je pokazao Evropi, ali i ostatku sveta kakav je lider i koliko se snažno, sposobno i hrabro bori za našu zemlju i brani njen interes.

Izvor: Srbijadanas.com