VEST ODJEKNULA SRBIJOM: Ponovo kolo na SAVSKOM TRGU

Na jednom mestu su se ponovo okupili antivakseri, desničari, antimigranti, a koliko će nas to koštati tek ćemo da vidimo.

Grupa građana koji se protive merama uvedenim protiv korona virusa ponovo su se danas okupili u centru Beograda, a kako je objavljeno na društvenim mrežama, ponovo su i igrali kolo oko spomenika Stefanu Nemanji.

U danu kada imamo 38 preminulih i više od 4.000 preminulih, ova grupa ljudi ponovo je rešila da protestuje protiv zdravog razuma, uz to ne poštujući nijednu epidemiološku meru. Još jednom su zaigrali Užičko kolo na Savskom trgu i još jednom pljunuli u lice svim lekarima, doktorima, medicinskim sestrama i svima koji se 24 sata bore za zdravlje i živote ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

I tokom protestne šetnje hodali su ulicama bez maske i bez distance. Inače, na protestu je govor održao, između ostalih, i raščinjeni monah Antonije Davidović koji je bio u prvim rušilačim redovima tokom protesta letos.

Pre dva dana, antivakseri su organizovali još jedan protest. Antivakserski protest protiv mera uperenih protiv širenja korona virusa doživeo je fijasko maltene pre nego što je počeo, budući da se na njemu okupila nekolicina građana.

Izvor: Srbijadanas.com