VEROVALI ILI NE: Vučić vitaminima kupuje glas penzionera za dve crvene

Foto: Ilustracija

– Cene vitamina koje Vučić poklanja penzionerima: Vitamin C – 360 dinara, Vitamin D3 – 295 dinara, Cink – 260 dinara. Nabavne cene – izračunao je Stevan Trajković i dodao:

– U suštini, nikad nisu prešli 1.000 dinara, što znači da penzionerski glas nije mnogo skup – konstatovao je Trajković.

Na sajtu firme “Goodwill pharma”, čije preparate Vučić i poklanja, može se videti da je maloprodajna cena Vitamina C, kojeg je Vucic pokazao, 1580 dinara; Vitamina D3 400 dinara; dok Cink kosta 320 dinara.

Podsetimo, Vučić je juče preuzeo ulogu imunologa i farmaceuta, te je u svom najnovijem pokušaju kampanje predstavio vitamine i minerale koje će penzioneri dobiti na poklon od države.

– Dragi penzioneri, ovo je prvi uzorak kese sa sadržajem onoga što treba da dobijete ko dodatni poklon od vaše države jer ste to zaradili, mnogo toga izgradili, sve napravili u našoj zemlji što smo mi nasledili – rekao je Vučić, teatralno vadeći kutije minerala cinka, vitamina D3 i C vitamina, iz male bele kesice sa grbom Srbije.

U međuvremenu je potpredsednica SSP, Marinika Tepić, otkrila da Vučić “poklanja” penzionerima vitamine kompanije “Goodwill Pharme” koju zastupa Zoltan Tamaš, koji je uputio Vučiću poklon za Novu godinu.

Izvor: DIREKTNO.rs/Foto: Ilustracija Printscreen