(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Procurio skandalozan snimak: Pogledajte kako medicinska sestra POSTUPA SA DECOM u Zvečanskoj

Medicinska sestra je privremeno suspendovana sa posla.

Nakon anonimne prijave da se medicinska sestra Ð.A. neadekvatno ponašala prema deci u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd, direktor te ustanove Zoran Milačić doneo je rešenje o privremenoj suspenziji do utvrđivanja činjeničnog stanja i okončanja disciplinskog postupka, saopštilo je Ministarstvo rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Milačić je o slučaju informisao resornog ministra Zorana Ðorđevića, koji je poručio da svi koji krše zakon treba da budu kažnjeni.

Postupak će utvrditi da li ima odgovornosti. Lično sam naložio da svi koji rade suprotno pravilima i zakonu snose posledice i budu najstrože kažnjeni, što neće biti izuzetak ni u ovom slučaju – rekao je Ðorđević.

Briga o deci predstavlja prioritet, a Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd sa tradicijom odgovornog i adekvatnog ponašanja prema devojčicama i dečacima, korisnicima, predstavlja primer dobre prakse u postupanju prema mališanima.

U skladu sa tim, svaki vid kršenja pravila određenih bazičnim programom rada i procedurama koje su ustanovljene, automatski zahteva pokretanje ovakvog postupka i brzo reagovanje, navodi se u saopštenju.

Pokret Levijatan, koji se bavim borbom protiv zlostavljanja životinja, na svom Instagram nalogu objavio je video-snimak na kojem se vidi na koji način ova sestra postupa sa malom decom u Zvečanskoj.

Izvor: Srbijadanas Foto: Instagram/PrintScreen/pokretlevijatan