UŠTEDEĆE SE I DO 1.000 EVRA GODIŠNJE: Šapić uvodi KARTICE sa POPUSTIMA

Građani Novog Beograda već uživaju u kartici koja se zove “Novobeogradski klub”, gde mogu da dobiju popuste doslovno od 5% do 70%.

Prehrana, zubari, frizeri, labaratorije, putovanja, automehaničarske usluge, registracija vozila, bioskopi kao i sve ostalo. Kako Beogradski portal saznaje, Aleksandar Šapić planira uveliko da baš ove pogodnosti napravim baš svim Beograđanima.

Više od 55.000 Novobeograđana danas koristi benefite naše kartice. Zahvaljujući njoj možete ostvariti popuste od 5% do 70% u preko 170 trgovina, ustanova i preduzeća na teritoriji grada Beograda. Partneri „Novobeogradskog kluba“ koji omogućuju popuste posluju u oblasti: robe široke potrošnje, lepote i zdravlja, kulture, putovanja i špediterskih usluga, nege i održavanja automobila, obrazovanja, zdravlja, nameštaja i pokućstva, restorana, sporta i fitnesa, odeće i obuće, bebi opreme i brojnih drugih usluga.

Pored toga, uz karticu „Novobeogradskog kluba“ možete se prijaviti na mnogobrojne besplatne programe koje organizuje opština. U cilju uspešne realizacije ovog projekta formiran je i Sportsko-edukativni centar opštine Novi Beograd. Ovo je jedinstveni centar ove vrste u državi, koji pod rukovodstvom jedne opštine obezbeđuje besplatne aktivnosti za sve generacije svojih sugrađana. Na prostoru od nekoliko hiljada kvadrata, Novobeograđani uz našu karticu pohađaju više desetina besplatnih programa. Akcenat smo stavili na najmlađe Novobeograđane, za koje smo obezbedili mnogo različitih sportskih, edukativnih i umetničkih programa, kao i brojne programe za odrasle. Iskustvo naših predavača u radu sa decom, kao i posvećenost kojom pristupaju svom poslu, garant su odličnog kvaliteta ovih programa.

Izvor: Beogradskiportal.rs