UPOZORENJE SVIM VOZAČIMA! Bez ovoga nikako ne sedajte u auto

Foto: Ilustracija

Putevi Srbije savetuju vozačima da koriste zimske gume, da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, te da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

Upozoravaju na radove na Obilaznici oko Beograda, u delu između Bubanj potoka i petlle Orlovača, na deonici auto pijaca – raskrsnica Hiljadu ruža – kružni tok Resnik, gde će do 18. decembra saobraćaj da se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u oba pravca.

Na deonici Pakovraće (Markovica) – Kratovska stena, zbog izgradnje petlje Pakovraće zatvorena je desna traka ka Požegi, dok se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici Negotin – Zaječar, na mostu preko Salaške reke, do 20. decembra zbog radova saobraćaj će se odvijati takođe naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici Straža – Jasenovo do 31. decembra ukoliko vremenski uslovi dozvole odvijaće se radovi uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Kučevo – Majdanpek do 15. decembra od 8 do 15 časova izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza, na samom izlazu iz Kučeva, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Izvor: Srbijadanas COM