UDARNA VEST U SVIM MEDIJIMA: Dijana Hrkalović pobegla iz Srbije?

Kako piše portal republika.rs Dijana Hrkalović nekadašnja drž. sekretarka MUP je pobegla iz Srbije.

Kako su saopštili, navodno se Hrkalovićeva na ovaj korak odlučila kad je shvatila da je država rešena da do kraja na čistac istera sve one koji su na bilo koji način pomagali kriminalnom klanu Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja da čine brojna zlodela, a da za to nikada ne odgovaraju.

– Kada je videla da je “vrag odneo šalu” i da se država neće zaustaviti na hapšenju kriminalaca sa ulice, već će krenuti i na njihove pomagače u državnim strukturama, Hrkalovićeva je, narodski rečeno, zbrisala – navodi izvor i objašnjava da nema sumnje da je to učinila iz straha da će se i sama naći iza rešetaka.

Podsetimo, kako je već pisano, nakon što su pripadnici kriminalnog klana Velje Nevolje završili u pritvoru, srpska policija nastavila je sa istragom, s tim što se fokus pomerio korumpirane policajce i ljude iz državnih struktura.

Prema do sada dostupnim operativnim podacima, sve ukazuje na to da je upravo Hrkalovićeva ta koja je pružala zaštitu Belivuku i njegovom kriminalnom gangu.

Nedavno su, podsetimo i to, isplivali i podacio o tome da je Hrkalovićeva bila ta koja je direktno naredila da se uništavaju dokazi u istrazi.

Ona je, inače, nedavno odbila poligrafsko ispitivanje na okolnosti koje bi trebalo da rasvetle njenu ulogu i povezanost sa Belivukovom bandom, ali i svoje odnose sa pripadnicima kotorskog “kavačkog” klana.

Izvor: srbijadanas.com