TEŠKE OPTUŽBE: “U Srbiji ima bar 30 do 50 Palmi” (VIDEO)

U Srbiji ima bar 30 do 50 Palmi. Kad kažem Palmi, mislim na lokalnog feudalca, koji ima podršku vrha vlasti, kome se gleda kroz prste godinama na lično bogaćenje i na bogaćenje ljudi oko njih i koji su sada osim tog bogaćenja koje ne mogu da objasne, to su sve klijenti budućeg pravog zakona o poreklu imovine, ne ovog lažnog, naprednjačkog – rekao je u emisiji “Kvaka 23”, novinarke Danice Vučenić, zamenik predsednika SSP, Borko Stefanović.

– Građani Srbije su sada došli u jednu situaciju da sad više nema šta da im vlast otme. Sada su, nažalost, mnoge sredine u Srbiji došle u situaciju da, izgleda, kako meni to se čini, sad ćemo i decu da vam otmemo. Neki lokalni kabadahija, nije bitno koji, pravi kasting, kao na stočnoj pijaci, pa kaže: “Ok, koliko ti imaš, zlato, godina? 16. Koliko ti imaš? Imaš 15. Ti ćeš da budeš hostesa, ti ćeš da nam prinosiš koktele kada dođu moji drugari iz vlade, iz javnih preduzeća, iz režimskih firmi, pa za to ćeš dobiti karticu za tvoje troškove, a tvoj brat će da se zaposli u javnom komunalnom preduzeću.” – kaže Stefanović.

On konstatuje da je Srbija u zarobljenoj, talačkoj situaciji, jer su na televizijama samo” izveštaji na RTS o pčelinjacima, kako ide uzgajanje pčela u Srbiji, na Hepiju toksičan otpad direktno u mozak, promocija ludila, mržnje, najekstremnijeg nacionalizma i antivakserstvo, a na Pinku imate Zadrugu”.

– I sad ti ostani normalan u ovoj zemlji. I onda meni neko kaže: “Hajde, Borko, morate, znaš, da se skupite na ulici da vas bude 200 hiljada.” Ne zavisi to od opozicije, to zavisi od ovog naroda, a izgleda da je ovom narodu, što mi je neizmerno drago, počelo da puca trpilo. I pošto je počelo da puca, sada ti razni bezvrataši moraće malo da razmisle – zaključuje Stefanović.

Izvor: Direktno.rs