TEŠKE OPTUŽBE! „SNS-ovci spremaju grupe za nasilje i provokaciju“

„Ova vlast je kao razjarena zver, pa ne znam šta sve može da im padne napamet kada su u pitanju mirni protesti građana“, ocenjuje za Danas predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Vranju Mirjana Ilić Stošić.

– Ne raduje me informacija koja je došla do mene da se za sutra u Vranju organizuju grupe iz redova SNS koje bi trebalo da provociraju građane na protestu i izazovu nasilje – navodi Ilić Stošić.

Mirjana Ilić Stošić FOTO: Privatna arhiva

Na pitanje zašto je SSP još uvek usamljena u protestnim okupljanjima u Vranju predsednica gradskog odbora Stranke slobode i pravde za Danas navodi:

– Nije moje da to komentarišem. To bi trebalo da pitate njih. Ja vam samo mogu reći da će SSP uvek biti uz građane Vranja u borbi za poništeno ljudsko dostojanstvo i pravo na normalan život dostojan čoveka.

Ilić Stošić podseća da su pored članova ove stranke prošle subote u policiji privođeni i novinari, a da je prilikom nedavne posete funkcionera SSP Vranju Borka Stefanovića i Marinike Tepić takođe bilo „osmišljenih provokacija iz redova naprednjaka na koje građani nisu naseli“.

Protestno okupljanje u Vranju, kako je objavljeno na društvenim mrežama, zakazano je za sutra u 14 sati, ali lokacija nije objavljena.

Izvor: Direktno.rs