SVI SU ZANEMELI! Matejev drug objavio šokantni video na Instagramu

Na storiju Instagram naloga jednog od drugova nestalog Splićanina Mateja Periša, koji je s njim bio u Beogradu za Novu godinu, pojavio se snimak na kom se vidi kako društvo koje sedi u kafiću, naručuje piće, uživa u zalasku sunca i grohotom se smeje.

U jednom trenutku čuje se i uzvik koliki je račun koji je konobar doneo.

U hrvatskim medijima pre nekoliko dana preneti su i komentari sa društvenih mreža na račun istog Matejevog druga koji sudeći po slikama voli dobar provod, skupa pića, brze motore i luksuzne automobile.

– Lipi su ti prijatelji, dok je Matej boga pitaj di, oni se zabavljaju i pijuckaju vino – objavjeno je tada na Instagramu povodom posta koji je u međuvremenu izbrisan a na kojem se navodno videlo kako po povratku u Split ista osoba drži u ruci čašu vina dok se u Beogradu traga za nestalim Matejem.

Instagram korisnici iz Hrvatske su pre nekoliko dana u komentarima pisali i da su Matejevi drugovi i posle nestanka svog druga objavljivali na mrežama fotografije provoda u Beogradu što je izazvalo gnev mnogih komentatora koji nisu mogli da razumeju takvo ponašanje..

– Ljudi moji, to su mu prijatelji, deca lovatora… Za dotične se zna da vole divljati po Splitu i okolnim mestima, brza auta, skupa roba… Eno dotični nazdravlja uz čašu vina na instastoriju… – napisao je, između ostalog, jedan od komentatora.

Sudbina mladog Splićanina i dalje je nepoznata ali potraga u Beogradu ne posustaje ni na reci, ni na obali. U potragu su uključene i termovizijske kamere.

Podsetimo, Matej je nestao u noći između 30. i 31. decembra, čini se iz čista mira, usred provoda sa šestoricom drugara iz rodnog Splita, a koji su njegov nestanak prijavili tek 18 sati kasnije, sledećeg dana popodne. U rasvetljavanje slučaja uključen je i Interpol kao i sve zemlje nizvodno kroz koje protiče Dunav

Očajni otac nestalog Mateja Nenad Periš i dalje je u Beogradu u očekivanju čuda i najboljih mogućih vesti – da će mu sin biti pronađen živ.

Izvor: Alo.rs