Sve užasniji detalji: Javljaju se žrtve Mike Aleksića

A gde najviše voliš da se kre*eš?“ ja sam i dalje imala neki tupavi kez na licu pa je umesto mene on odgovorio na to pitanje „Gde stigneš“, napisala je žrtva

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je sinoć u Beogradu zbog sumnje da je silovao svoje polaznice škole. Među njim je i poznata glumica Milena Radulović. Na društvenim mrežama se javila još jedna devojka koja je doživela uznemiravanje!

Devojka je na Isntagramu napisala da je u toku njenog odrastanja Mika “bio najveći autoritetu životu”, a zatim je do detalja opisala događaj zbog kojeg je odlučila da se više ne vrati u tu školu.

-Kada sam napunila nekih šesnaest ili sedamnaest godina, Mika me je pozvao kod sebe u kancelariju na razgovor. Ne sećam se tačno , kako je to iskomunicirao. Sve u svemu, počeo je da me ispituje vezano za seks. Vrlo se dobro sećam pitanja, kao i šta sam imala obučeno taj dan, što sam kasnije čula da hoće da se desi kada je neki traumatičan trenutak bio u tvom životu. Pitanja su bila “Da li se kre*eš?” ja sam se naravno zbunila, ali pošto se podrazumevalo u mom životu da se na svako Mikino pitanje odgovori, ja sam stidljivo odgovorila „da“, na šta se on nasmejao i rekao“Da, da, a jel voliš da se kre*eš“. Ja sam i dalje bila potpuno zbunjena situacijom ali on je i dalje nastavio da postavlja pitanja – piše žrtva i nastavlja:

-„A gde najviše voliš da se kre*eš?“ ja sam i dalje imala neki tupavi kez na licu pa je umesto mene on odgovorio na to pitanje „Gde stigneš“. Nakon toga je prestao da me ispituje i jedine situacije koje se sećam sledeće je bilo da mi je tražio da ustanem i da se okrenem, što sam ja poslušno uradila, da bi me on potapšao/protresao po du*etu i rekao „ Malo je kanta, ali mož da prođe“- navodi devojka.

Izvor: 24sedam