SUZE ĆE VAM SAMI TEĆI: Stefan Karić objavio NAJPOTRESNIJI snimak njega i Dijane!

Stefan Karić nakon saznanja da je njegova bivša devojka, misica Dijana Milojković izgubila bitku za život nakon teške borbe protiv najstrašnije bolesti, na svom instagram profilu emotivnim videom i porukom oprostio se od nje.

Stefan je objavio video koji je pun emocija, na kome se jasno vidi koliko jaka je bila ljubav dvoje mladih. Kako ga je pogodila pesma, Kariću su krenule i suze, a Dijana ih je brisala, ljubeći mu mokro lice.

 

View this post on Instagram

 

Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubedjena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice ! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noc ! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe ! Pocivaj u miru Dijana moja 🙏🏼 Zauvek tvoj Stefan! ❤️💯🌎🌟🐬🖇🦁🍀👑😍❣️

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

Izvor: Alo