SUTRA SASTANAK VUČIĆA I ĐILASA! Evo u koliko sati i o kojim temama će razgovarati

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas saopštio je da je dobio poziv iz kabineta Aleksandra Vučića i da će se sastanak održati u predsedništvu Srbije u ponedeljak u 16 časova

„Tema razgovora će biti rešavanje političke krize u Beogradu“, izjavio je Đilas i dodao da predstavnici njegove koalicije u GIK nastavljaju borbu za ponavljanje izbora na određenom broju izbornih mesta.

„Treba biti svestan da i u slučaju da do toga dođe, s obzirom na stav pojedinih opozicionih stranaka da neće da sarađuju sa nama, neće biti moguće formirati vlast u Beogradu u skladu sa voljom koju su Beograđani pokazali na izborima. Zato je jedino rešenje održavanje novih izbora koji bi morali da proteknu u drugačijoj atmosferi i bez nepravilnosti, koje su i ovoga puta zabeležene u velikom broju“, naveo je Đilas.

Predsednik Vučić najavio je sinoć da će uputiti poziv Ðilasu za razgovor.

„Moramo da razgovaramo i svi sebe moramo da menjamo i pokazujemo veće postovanje jedni prema drugima“, poručio je Vučić.

On je pre tri dana izjavio povodome zahteva lidera S SP-a da se beogradski izbori ponovo održe do kraja godine, i da su ti zahtevi maksimalistički, ali da je uvek spreman da razgovara.

Izvor: Alo.rs