STRUČNJACI ĆE OTKRITI OVE TAJNE MATEJEVOG TELEFONA?! Epilog slučaja nikada bliži

Mobilni telefon koji je pronađen u džepu pantalona, kada je u sredu iz Dunava kod Ade Huje u Beogradu izvučeno telo Mateja Periša, moglo bi konačno da da odgovor na pitanje – zašto je mladi Splićanin kobne noći, u majici kratkih rukava, istrčao iz kluba „Gotik“ u Beton Hali, trčao ulicama, pa sišao do reke gde se potom, kako je utvrđeno obdukcijom, utopio.

Kako za medije objašnjavaju stručnjaci za telekomunikacije, iz pronađenog telefona najverovatnije se mogu izvući gotovo svi podaci, iako je telefon skoro pet meseci bio u vodi, a najvažniji mogu biti fotografije i snimci iz kobne noći.

Potraga za Splićaninom Matejom Perišem, kome se 31. decembra 2021. tokom proslave Nove godine u Beogradu izgubio svaki trag, konačno je obustavljena posle pet i po meseci, nakon što je njegovo telo pronađeno u Dunavu, kod Ada Huje. Obdukcija je razrešila misteriju o načinu nastupanja Matejeve smrti i utvrđeno je da se dvadesetsedmogodišnji Splićanin utopio u ledenom Dunavu, ali glavno pitanje – zašto je uopšte te noći Matej ostavio prijatelje, istrčao iz kluba i potom ušao ili upao u vodu, može dobiti odgovor nakon analize njegovog telefona.

Izvor: Alo.rs