ŠTO STE VI MENI DOŠLI U EMISIJU? Voditeljka je ovo 3 puta ponovila Milici Zavetnici

U jutarnoj emisiji na tv Prva su gostovali političarka Milica Đurđević Stamenkovski i gej aktivista Predrag Azdejković, koji su izneli svoje mišljenje o predloženom Zakonu o istopolnim brakovima.

U jednom trenutku se Milica obratila direktno voditeljki programa i rekla joj da je problem u tome što ona diskutuje sa Predragom kao heteroseksualac, a on predstavlja homoseksualce. Po njenom mišljenju je trebalo u emisiji sa njom da se nađu predstavnici vlasti, kako bi diskutovali na poilitičkom nivuo.

– Vi znate da su u Srpskoj naprednoj stranci ljudi mnogo bliži tome što vi pričate nego tome što priča gospodin Azdejković – bio je odgovor voditeljke.

Nakon što je Milica nastavila da pominje ministarku Gordanu Čomić, voditeljka ju je zaustavila i rekla joj da nema smisla toliko pričati o osobi koja nije prisutna.

– Vi nemate potrebe da budete advokat Gordane Čomić, ja nju nisam uvredila. Žena je ministar i ona je predmet javne kritike. Ona je odgovorna – jasna je bila Miilica.

Voditeljka je navela da ministarka nije odgovorna, te da treba sačekati da izađe sporni zakon. Tada će pozvati ministarku da komentariše zakon, a Milici je poručila da ukoliko joj se to ne dopada nije morala da dođe u emisiju.

– Suviše ste na ozbiljnoj televiziji da biste tako nastupali – žestoko je rekla Milica.

– Vi niste ovde da mi držite predavanja o tome kako ja treba da nastupam. Što ste vi Milice došli ovde? Ja pozivam goste u ovu emisiju, odlučujem o tome ko će biti pozvan, a vi ste slobodni da odbijete da gostujete ukoliko vam se nešto ne dopada – jasna je bila voditeljka

Time je ova rasprava završena, a izazvala je buru komentara, mada je voditeljka navela da bi bez obzira na sve ponovo pozvala Milicu u emisiju.

Izvor: Espreso