ŠTA NIJE U REDU SA PUTINOM? Novi snimak ponovo podiže prašinu oko zdravlja ruskog lidera (VIDEO)

Foto: Ilustracija

Pojava ruskog predsednika Vladimira Putina na nedavnom ekonomskom forumu u Sankt Petersburgu podigla je prašinu i iznova pokrenula pitanja o njegovom zdravlju.

Naime, svi su primetili da Putin jedva održava ravnotežu dok stoji za govornicom. Činilo se da pati od nekontrolisanih grčeva dok je držao jednosatni govor svojim partnerima. Pitanje zdravlja ruskog predsednika je pod fokusom otkako je počeo da se pojavljuje na javnim događajima dok je u toku invazija na Ukrajinu.

Za vreme pandemije Putin se retko pojavljivao u javnosti, a njegov dramatičan povratak na globalnu scenu bio je praćen mnogim spekulacijama.

Na forumu u Sankt Petersburgu delovalo je da ima grčeve, jer se skriven iza pulta držao za govornicu dok je u toku govora pokušavao da se drži uspravno. U roku od nekoliko sekundi od početka snimka, izgledalo je da se zaljuljao dok je govorio, pre nego što se pribrao. Ali, moglo se videti da se muči da ponovo stoji mirno, a nakon toga mu se telo ponovo zaljuljalo a levo rame zgrčilo.

Zapadni obaveštajci sumnjaju da Putin ima Parkinsonovu bolest i rak.

Parkinsonova bolest je posebno povezana sa nekontrolisanim grčevima. Izveštaji o Putinovom zdravlju do sada su bili nepotvrđeni, ali ponovljeni snimci ruskog predsednika kako se trese i trzaju u rukama i nogama izazvali su diskusiju o potencijalnoj dijagnozi.

Izvor: Blic.rs