Srđan Predojević ne želi da čuje za Jovanu Joksimović

Voditelj Srđan Predojević stavio je tačku na svoj odnos sa koleginicom, prijateljicom i kumom Jovanom Joksimović nakon što je bez njegovog znanja, odustala od zajedničke tužbe protiv televizije “Prva” i tajno potpisala sporazumni raskid ugovora i tako sebi obezbedila otpremninu!

Naime, Srđana je Jovanin gest veoma razočarao i naljutio, a voditelj već duže od mesec dana ne razgovara sa svojom kumom. Osim što ga je razočarao njen postupak, Srđana je navodno veoma pogodilo i to što je njegov kum Željko Joksimović inspirisao i podržao Jovanu da radi iza leđa svoga bliskog saradnika.

– Kada su Jovana i Srđan dobili otkaz od TV “Prva”, dogovorili su se da će se držati zajedno. Podneli su tužbu protiv svog bivšeg poslodavca, a ideja im je bila da svoje voditeljske karijere nastave zajedno. To je bilo logičan potez tim pre što zajedno rade 15 godina, a osim prijateljstva i kolegijalnosti vezuje ih i činjenica da su se okumili. Bili su kućni prijatelji, porodično su odlazili na odmore i zbog toga je Srđan teško doživeo Jovaninu izdaju – kaže na početku razgovora izvor blizak voditeljskom paru, i objašnjava da je Srđan poslednji saznao za ono što je uradila njegova kuma.

– Sve do trenutka dok ga Jovana nije pozvala da počne da radi na televiziji svoga supruga, Srđan nije znao šta je Joksimovićeva uradila. Bilo mu je čudno što mu je ponudila platu od 1.500 evra, budući da su na TV “Prva” oboje mesečno zarađivali po 10.000. Ljubazno joj se zahvalio na ponudi, a ubrzo je dobio obaveštenje da je Joksimovićeva odustala od tužbe. U prvi mah nije znao zbog čega, a kada je saznao, malo je reći da se razočarao u svoju kumu – priča izvor i objašnjava da je Predojević prekinuo svaku komunikaciju sa bračnim parom Joksimović.

Izvor: Srbija Danas/Alo)