SKANDALOZNA REŠENJA ZA GRAD: Dobrica Veselinović samo obećava (ANALIZA)

Koliko je danas propaganda postala opasna govori činjenica da društvene mreže mogu apsolutno sve da otkriju, sve lažne pokušaje obaćevanja, pogotovo u političkim kampanjama.

Dobrica Veselinović ima mnogo rešenja za grad Beograd ali sva rešenja su bez pokrića, stvarno zvuče dobro ali realizacija je praktično nemoguća.

Program za Beograd u kojima imamo ključne tačke, pa tako sa posla do kuće za pola sata? Mislite da je nemoguće? Pa jeste! Sad zvučimo kao “Telešop”, ipak Dobrica Veselinović to mnogo lagodnije obeća, uvešćemo “žute trake”, samo gde rođače?

Žute trake su svuda po gradu, gde još mogu da se uvedu?

Smanjnje zagađenja je posebna priča, nabavka prečišćivača za sve javne objekte govori o nerealnosti predloga o kom priča koalicija “Možemo”.

Zanimljivo je dodati da je ova koalicija u jako dobrim odnosima sa Tomislavom Tomaševićem koji je ispred koalcije koja se takođe zove “Možemo” uspela da dođe do vlasti u Zagrebu, na vrlo sličan način, teme su im potpuno iste i uglavnom se kreću oko ekologije.

Ovo su maltene identične organizacije, logo im je jako sličan, slogan im je potpuno isti, kada je Tomašević pobedio u Zagrebu, braća iz Beograda su bila da proslave, inače politička organizacija “Ne davimo Beograd” je bila u glavnom gradu Hrvatske da da zvaničnu podršku Tomislavu Tomaševiću, sadašnjem gradonačelniku Zagreba.

Izvor: beogradskiportal.rs