Siniša rasplakao čitav svet: Miha emotivniji nego IKAD!

Foto: Ilustracija

Legendarni “bombarder” i trener Bolonje Siniša Mihajlović govorio je za TV “Rai Uno” o borbi sa leukemijom, zbog čega je rasplakao suprugu Arijanu, celu Italiju, pa i Evropu.

Podsetimo, srpski stručnjak je nedavno objavio autobiografiju, u kojoj je sa suzama pričao o najtećim momentima u životu.

– Zovem se Siniša Mihajlović i rodio sam se dva puta: prvi put u Vukovaru, 20. februara 1968. godine u bivšoj Jugostaviji, današnjoj Hrvatskoj od majke Hrvatice i oca Srbina. Drugi put rodio sam se 50 godina kasnije, 29. oktobra 2019. godine u bolnici Sveta Ursula u Bolonji zahvaljujući transplantaciji koštane srži. Igrao sam mnogo utakmica i živio puno života, ova je bila utakmica života – piše u jednom od citata iz Mihine autobiografije.

Siniša je pričao o teškom detinjstvu, siromaštvu i svim izazovima kroz koje je prošao u životu. Opisao je momenat kada mu je lekar saopštio da ima leukemiju kroz izgovorene reči:

– Ti moraš da uspeš da podneseš veliku bol. Napisao sam ovu knjigu da pomognem onima koji se suočavaju sa bolešću i bore. Nikad mi životna parola nije bila važno je učestvovati. Tako sam pristupio i ovoj borbi sa leukemijom. Nikad nisam razmišljao o opciji da neću pobediti. Na samom početku sam rekao sebi da ne mogu da izgubim, da ne smem. U oktobru sam bio na kontroli, sad je sve kako treba. Podrška porodice i navijača mi je dala veliku snagu. To je bilo ono što me je nosilo. Rekao sam sebi da ne smem da izneverim te ljude – istakao je Mihajlović.

Izvor: Srbijadanas.com/Foto: Ilustracija