ŠAPIĆU NE PRESTAJU DA STIŽU PRETNJE! Medijski linč je sledeće što ga čeka

Kako Beogradski portal saznaje iz dobro obaveštenih izvora, Aleksandru Šapiću, kandidatu za gradonačelnika Beograda ne prestaju stižu pretnje sa svih strana, a tiču se splavova koje hoće da sruši na Savi, ali kap koja je prelila čašu je najava da će izmestiti golf terene sa Ade Ciganlije.

Pored pretnji i upozorenja koje dobija lično Aleksandar Šapić, naš portal saznaje da mu pojedini mediji doslovno spremaju “linč”. Dobro se zna ko je danas u mogućnosti da igra golf, a još bolje znamo ko su ljudi koji drže splavove danas.

Svesni su oni da Šapić od te ideje neće odustati, a sada će pokušati da mu na svaki način obore rejting koji trenutno govori da je on jedini favorit za gradonačelnika Beograda.

Medijski napadi do kraja ove kampanje neće stati, možemo očekivati razne naslove koji će pokušati da naštete Aleksandru Šapiću.

On se za sada nije direktno oglašavao i ako je indirektno rekao da se ne plaši upozorenja koja dobija svaki dan i da će praktično prvi dan porušiti splavove, a vrlo brzo posle toga i izmestiti golf terene sa Ade Ciganlije.

Izvor: beogradskiportal.rs