ŠAPIĆ ŠMEKERSKI: Sprema OZBILJAN obračun sa OPASNIM LIKOVIMA

Aleksandar Šapić, kandidat za gradonačelnika Beograda ispred SNS-a ima vrlo trezven stav kada su u pitanju rasprave sa opozicijom.

Uzeo je Šapić da se bavi nekim mnogo ozbiljnijim temama, za koje najblaže rečeno treba hrabrost. Još dok je bio SPAS, Šapić je neistomišljenicima odgovarao vrlo blago uz poneku opasku koja je bila vrlo realna u toj situaciji.

Ovog puta, Šapić nastavlja svoju priču u dobro poznatom pravcu, ne diram Dobricu Veselinovića koji je utekao sa tv duela, a što se tiče Vladete Jankovića, ukazuje puno poštovanje, ostali realno nemaju šanse.

Pomirljiva politika budućeg gradonačelnika je verovatno nešto novo u srpskoj politici i kako stvari stoje na taj način se prevazilaze sve političke razlike.

Šapićeva “udarna šapa” biće obračun sa vlasnicima splavova koji su nelegalno postavljeni na Savi, ali i sa bogatašima koji igraju golf na Adi Ciganliji i na taj način zauzimaju ogromne površine koje bi običnom čoveku bile mnogo korisnije.

Znate šta to nosi sa sobom. Nijedan veliki mediji nije preneo rušenje splavova na Savi.

Obračun sa narko dilerima je posebno zanimljiva priča i baš ove “bezbedne zone”, postaće vrlo “nekomforne zone” za sve bandite u ovom gradu.

Na ovaj način je Šapić zaokružio svoju kampanju i zauzeo jasan pravac, ali i veliki rizik kada je u pitanju njegova lična bezbednost.

Izvor: beogradskiportal.rs