ŠAPIĆ POSLAO PORUKU BEOGRAĐANIMA: Biću sa građanima i koji ne budu glasali za mene

Kandidat za gradončalenika Beograda isped SNS-a, Aleksandar Šapić gostovao je u emisiji “Otvoreni studio”, gde se obratio građanima Beograda.

Beogradski portal nastavlja sa analizama kandidata, pa je i ovo jedna od tih.

Šapić se u emisiji obratio svim Beograđanima, pristup kampanji od samog starta drugačiji pa je očigledno u kom pravcu nastavlja svoju priču, bez lažnih obećanja, a Šapić ponovo izdvaja, vrlo konkretno i jasno govoreći i o svojoj prošlosti, budućnosti ali na prvom mestu sadašnjosti u kojoj se na kraju dana svi nalazimo.

“Nemamo mi prava da se ponašamo na jedan način na koji bi možda i bila naša refleksna reakcija na ponašanje nekih ljudi, rekao sam da ukoliko dobijemo poverenje Beograđana većinski, da ćemo biti predstavnici i sam ću biti predstavnik onog dela naših sugrađana koji ne budu glasali za mene, da ću se zaista potruditi da budem pravi domaćin i da se ponašam onako kako se ponaša pravi domaćin u svojoj kući”, rekao je Šapić.

Osvrnuo se Šapić i na komentare političkih protivnika godinama unazad.

“Kada su mi na Novom Beogradu zamerali, a zamerali su mi moji politički protivnici godinama unazad, kažu on se ponaša na opštini i vodi je kao da je njegova privatna. Ja mislim da ne postoji veći kompliment koji neko može da ti, zato što u svojoj kući čuvaš, vodiš računa, ne rasturaš, svoju porodicu čuvaš i zaista mi je ideja da se tako ponašam u kampanji”, rekao je Šapić.

Svi dobri predolozi koji dolaze i od političkih protivnika biće uvaženi, naveo je Šapić.

Pogledajte ceo intervju.

Izvor: Beogradskiportal.rs