Pucali psu u glavu iz pištolja jer je izgubio u borbi: Ovo što su mu uradili monstrumi u Šapcu je za smrtnu kaznu! (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Zaustavimo nasilje nad životinjama, nevinim i nedužnim bićima koja zavise od naše dobrote i ljubavi

Okrutnost nad životinjama ponekad više zgrozi i stegne srce nego nasilje nad drugim živim bićem.

Česti su slučajevi monstruoznih iživljavanja nad ovim nedužnim bićima koji su puni ljubavi.

Jedno od najnovijih dogodilo se u Šapcu.

Na ulici je ostavljen pas koji je upucan iz pištolja u glavu. Ležao je sav u bolovima, a malo je falilo da iskrvari i umre u najgorim u mukama.

Na svu sreću, spasio ga je Aleksandar Stanojlović!

– Upucali su ga jer je izgubio u borbi pasa – rekao je Aleksandar za naš portal.

Stanojlović ga je odmah odveo kod veterinara koji je uradio sve što je u njegovoj moći kako bi mu sačuvao život!

Kuca je na kraju ipak imala sreće i trenutno je van životne opasnosti. Aleksandar joj je pružio dom pun ljubavi kakav i zaslužuje.

Njen nov život i uspešan oporavak je počeo u pravim rukama.

– Ja sve ovo radim jer zaista ne mogu da okrenem glavu na drugu stranu. Ne mogu da prođem pored nevinog živog bića koje mogu da spasim, a da to ne uradim – priča Aleksandar i dodaje:

– Nemam nikakvu zaradu od ovoga,kao ni materijalnu korist, ovo je isključivo humanitarni rad. Zbrinjavam životinje već dugo. Imam tri lokacije, sve su iznajmljene. Sve plaćam sam.

– Stalno imam prijave gde su ostavljeni i napušteni psi. Udruženja neće da uzimaju štence sa ulice, ja sve uzimam. Kako da ih ostavim? Neće da ih uzmu jer su najteži za čuvanje, mali su i podložni bolestima.Velika su im obaveza.

Inače, Aleksandar Stanojlović je u Šapcu poznat kao veliki ljubitelj životinja koji ih spašava i pomaže im, udomljava i zbrinjava.

Ako imate bilo kakve mogućnosti, za bilo kakvu pomoć životinjama koje Aleksandar zbrinjava, kontaktirajte ovog čoveka velikog srca preko njegovog Fejsbuk profila.

(K.Bezbradica-M.Čule)