PROCURILI SVI DETALJI: Ovo su USLOVI Duška Tošića za HITAN razvod od Karleuše?!

Juče su domaći mediji objavili da se Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode, a ove spekulacije ponovo su podgrejane zbog toga što su se, i dalje zakoniti supružnici iznenada otpratili sa društvene mreže Instagram! Fudbaler je navodno preko svog punomoćnika poslao supruzi predlog plaćanja alimentacije i podele imovine, a kako stvari stoje, njoj je najbolje rešenje da to bez pogovora prihvati, piše “Kurir”.

Duško Tošić spreman je da ispuni skoro sve samo da se što pre razvede od Jelene Karleuše. Luksuzna kuća na Dedinju, vredna 2,5 miliona evra, pripašće pevačici i njihovoj deci Atini i Niki, a takođe će i mesečno dobijati više nego pristojnu alimentaciju u iznosu od 3.000 evra. Jedino što od još uvek aktuelne supruge navodno očekuje, jeste da ne okleva s potpisivanjem sporazumnog razvoda, piše ovaj list.

Sve ovo je, kako se navodi, predlog fudbalera iz brakorazvodnog zahteva koji je odavno stigao na Jeleninu kućnu adresu. Ona se još nije o tome izjasnila, barem ne pismeno, ali kako stvari stoje, neće imati mnogo prostora da okleva.

– Duško sigurno neće odustati od razvoda. Za njega je ovaj period bio jako stresan i mučan i zato želi da se to što pre okonča. Svestan je da ćerke Atina i Nika ne smeju da ispaštaju i on to nikada ne bi ni dopustio. Zato je posebnu pažnju obratio na njihovu budućnost, koja će biti maksimalno osigurana. Prema Duškovom predlogu, on će Jeleni davati 3.000 mesečno na ime alimentacije, a osim toga on će snositi i ostale troškove za Atinino i Nikino odrastanje. Tu je uključeno plaćanje privatne škole, letovanja, zimovanja, a kasnije i plaćanje fakulteta i ostalih potreba – priča za “Kurir” izvor blizak fudbaleru.

Što se tiče podele imovine, Tošić ni tu nema nameru da pravi problem. Sve što se vodi na Jelenino ime njoj će i pripasti, ukoliko zaista dođe do razvoda.

– Budući da Jelena ostaje da živi tu i brine o deci, njoj će i ostati tek kupljena vila na Dedinju od 2,5 miliona evra. Osim toga, ona će zadržati i džip, vredan oko 50.000 evra, koji je od Duška dobila na poklon, kao i ostale sitnice koje je od njega dobijala. Po zakonu, Duško je mogao da traži da se imovina deli napola, ali njemu to nije padalo na pamet. Važno mu je da se ovaj proces što pre i bezbolnije okonča, a tako će i biti ukoliko Jelena pristane da potpiše sporazumni razvod, koji joj je on predložio preko svog advokata – dodao je izvor.

Karleuša i Duško nisu se oglašavali ovim povodom, niti se novinarima javljaju na telefone. Pevačica i dalje pomno prati sve što se o njoj pojavljuje u medijima, pa je napisala na Instagramu:

– Na ljudsko zlo, mržnju i zavist odavno odgovaram tišinom.

Izvor: Srbijadanas.com