PREMINULA POZNATA INFLUENSERKA Imala je samo 20 godina

Elena je u nedelju podelila poslednju fotografiju na kojoj se drži za ruke sa članom porodice.

Influenserka Elena Huelva preključe je izgubila svoju borbu sa rakom u 20. godini. Elena se šest godina borila sa retkim oblikom raka kostiju, a na društvenim mrežama je dokumentovala sve o ovoj bolesti, te su je mnogi nazivali heroinom.

Ona je početkom decembra objavila video-snimak u kom je svojim pratiocima otkrila da se njeno stanje naglo pogoršalo.

– Našli su još metastaza u mom dušniku, što je veoma opasno, kao što znate, jer tako dišemo. Nema potrebe da govorim mnogo. Šta god da se desi, znam da moj život nije bio uzaludan jer sam se borila i postigla sam ono što želim, da podignem svest o ovoj bolesti. Želim da bude jasno da sam već pobedila. Uz svu ljubav i ljude koje imam pored sebe, već sam pobedila. Na kraju krajeva, život je življenje i stvaranje uspomena sa ljudima, a ja imam mnogo dobrih uspomena sa mnogo divnih ljudi i mnogo drugih stvari. Želela bih da vam se zahvalim za svu ljubav koju ste mi uvek pružali. Volim vas – rekla je Elena tom prilikom.

Ovaj emotivan video je pokrenuo lavinu komentara, te su mnogi napisali da će se moliti za njeno zdravlje. Nažalost, njihove molitve nisu urodile plodom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᴇʟᴇɴᴀ ʜᴜᴇʟᴠᴀ (@elenahuelva02)

Elena je u nedelju podelila poslednju fotografiju na kojoj se drži za ruke sa članom porodice.

– Danas sam se probudila ne baš na najbolji način, u stvari, ništa dobro, samo veliki strah. Ovo su veoma teški dani, postaju sve komplikovaniji, ali kao što znate ja sam jaka. Želim da znate da sam već pobedila, odavno. Nastavljamo, uvek. Moje želje pobeđuju – napisala je Elena.

Sutradan, na njenom Instagram profilu je objavljeno da je Elena, nažalost, preminula..

– Od jutros Elena pleše i gleda dole. Hvala ti za sve – glasila je objava.

Izvor: Alo.rs