Potresni detalji smrti Ksenije Vučić: Umrla je sada kada je deci najpotrebnija

Juče je u Beogradu iznenada preminula istaknuta novinarka i prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Ksenija Vučić. Gostujući u jutarnjem programu na TV Pink, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista „Informer“ Dragan J. Vučićević se oprostio od dugogodišnje koleginice.

Vučićević je ovom prilikom rekao kako je Ksenija Vučić iznenada preminula u svom stanu u Beogradu, a tada je sa njom bio sin Danilo koji već mesecima trpi užasne napade od strane medija Dragana Đilasa.

Dodao je i kako je Hitna pomoć pokušala reanimaciju čak sat vremena, ali nažalost neuspešno. Glavni i odgovorni urednik „Informera“ rekao je i da ne zna šta je uzrok smrti.

– Nazaslot, vest koja je u drugi plan stavila sve druge, je vest o smrti naše koleginice Ksenije Vučić i prve supruge predsednika Vučića. Ksenija je radila ovde na Pinku, znali smo je decenijama. Sjajan čovek, dobar drug, požrtvovana majka. Sudbina je surova. Ksenija je juče poslepodne iznenada preminula, umrla je u svom stanu, sin Danilo je bio sa njom i to je zaista strašno. Majka mu je bukvalno umrla na rukama – rekao je Vučićević i dodao:

Čim je čuo za to, predsednik je otišao u dom Ksenije Vučić. Za 6-7 minuta je stigla Hitna pomoć, pokušali su sat vremena reanimaciju, ali nažalost nije bilo uspeha. Ne zna se šta je uzrok smrti, da li neki tromb ili srčani zastoj – kaže glavni i odgovorni urednik Informera.

„OTIŠLA JE U NAJBOLJIM GODINAMA, SADA KADA JE NAJVIŠE TREBALA SVOJOJ DECI!“

– Naša koleginica je otišla u najboljim godinama, sada kada je najviše trebala svojoj deci. To je život i velika drama u životima, pre svega, njene dece. Oni su sada tu u najtežoj situaciji. Njih dvoje koji su napadani na najstrašnije načine, samo zato što su deca predsednika Vučića i Ksenija je sve to hrabro istrpela, izdržala, njenu decu su napadali na najgroznije načine samo zato što su njena i deca predsednika ove države. Ksenija je to trpela godinama. Nikada nije poželela nijednom drugom detetu ono što se dešava njenoj deci. Nikada nije imala nijednu lošu reč prema onima koji linčuju njenu decu. Poslednji put smo se videli na Pinku, pre nekoliko nedelja, pričali smo o tim napadima koje rade svakodnevno Đilasovski i Šolakovi mediji, ona je rekla: „Neka su živi i zdravi“. Ja sam je zvao majka hrabrosti – izjavio je Vučićević.

Izvor: Srbijadanas.com