POPUSTI DA TI SE ZAVRTI U GLAVI: Od 5 do 70% za gotovo sve stvari

Beograđani koji žive na Novom Beogradu čuli su za “Novobeogradske” lojaliti kartice, gde stanovnici ovog dela grada imaju velike popuste i čak besplatne programe na koje mogu da idu.

Na ovu karticu doslovno možete dobiti popust od 5% do 70% u preko 170 trgovina, preduzeća, ustanova, na teritoriji Novog Beograda. Ovako nešto Aleksandar Šapić želi da primeni na teritoriji celog grada Beograda, naravno ukoliko pobedi na predstojećim izborima.

Navešćemo vam neke zanimljive stvari:

Primera radi u “Amanu” sa ovom karticom možete napraviti 5% popusta, na račun od 10.000 to je 500 dinara što nije zanemarljivo, isto tako i zdrava hrana u radnjama “Aroma” daje 5% popusta na ovu karticu.

Što se tiče “Lepote i zdravlja”, možete ostvariti i do 40%, a u pojedinim “spa centima” do 10%.

Apoteka “Makfarm” na Novom Beogradu daje čak 16% popusta.

Na ovom spisku možete naći i zubara gde postoji popust od 20%, ali toliko daleko ide ova kartica da imate i frizerski salon gde možete ostvariti 50% popusta.

Ukoliko želite u pozorište, popusti su od 50 do 70% što je fenomenalna priča. Zapravo je fenomenalno što je ceo sistem zaokružen, maltene da nema stvari koja nije na popustu.

Što se tiče mladih postoje popusti na bioskope od 10%, razne klubove i turističke agencije gde postoji popust i d0 20%.

Iznajmljivanje automobila do 20% popusta, ali i pri registraciji vozila imaćete popust do 10%, takođe i automehaničar postoji u ovoj velikoj ponudi.

Škola za brzo učenje stranih jezika, veliki popust od čak 50%!

Sve za dom, “Diplon” do 10% popusta, ali i Metro obuća gde imate čak do 20% popusta. Bebi oprema u “Polinu” sa popustom od 10%, pa čak i fotokiprnica.

Dakle ovaj plan je fenomenalan, sa čistom i jasnom akcijom!

Izvor: beogradskiportal.rs