„POČEO JE DA VIČE, OBOJICU NAS JE POVUKAO NA DNO“ Jeziva ispovest druga mladića (18) koji je nestao u Savi kod Šapca šokirala Srbiju

– Ušli smo u vodu i ja sam otišao baš daleko, a on i moj drug Boško su ostalo dalje od mene oko 15 metara. Počeo je da viče i da se davi, kada sam video da je ozbiljno ja sam krenuo ka njemu – piše na Fejsbuk stranici Šabačke vesti, u, kako navode, ispovesti mladića koji je pokušao da pomogne momku za koga se pretpostavlja da se utopio u Savi u Šapcu.

Naime, na Fejsbuk stranici Šabačke vesti, pojavila se informacija osobe koja je, navodno, bila uz Aleksandra P. (18) koji je juče nestao u reci Savi, na kupalištu „Stari Grad“ u Šapcu.

„Pitali smo da li zna da pliva on je rekao da zna, mi smo ušli u vodu i ja sam otišao baš daleko, a on i moj drug Boško su ostali malo dalje od mene. Jedno, 15-ak metara i on je počeo da viče i da se davi. Kad sam video da je ozbiljno krenuo sam ka njemu i stigao, on se uhvatio za mene i povukao nas obojicu na dno. ja sam jedva isplivao gore i moj drug Boško je pokušao da ga dohvati ali nije uspeo. Posle toga su ljudi zvali Hitnu pomoć i policiju, oni su uzeli zapisnik i posle dva sata su stigli ronioci, na žalost ga nisu pronašli, potraga će se nastaviti. Meni je mnogo žao“, piše ismeđu ostalog u objavi.

Potraga za mladicem u Savi
Ronioci danas nastavljaju potragu za mladićem koji se, kako se pretpostavlja, utopio u Savi.

Policiji u Šapcu juče je prijavljeno da se mlađa muška osoba davi u reci kod plaže Stari grad. Policija je čamcem je pretražila obalu i reku. U potragu su uključeni ronioci.

Izvor: Blic.rs