Po drugi put se oglasio vlasnik pekare: Neće da učestvuje u politici

Vlasnik pekare „Roma“ Mon Gjuraj reogovao povodom protesta grupe meštana Borče zbog slike zaposlenog u pekari koji je na Fejsbuku pokazao simbol Velike Albanije

Gjuraj je izjavio da je za fotografiju i sva dešavanja saznao preko društvenih mreža i da nije bio upoznat sa ponašanjem zaposlenog u vreme nastanka fotografije.

„Ograđujem se od takvog postupanja svog zaposlenog, ni na koji način nisam dao podršku niti motiv da se tako nešto uradi. Nisam bio prisutan kada je nastala ta fotografija , ona nije nastala tokom radnog vremena niti u radnom prostoru, niti u mom bližem okruženju i ja ni na koji način nisam povezan sa takvim postupanjem“, rekao je on u izjavi za Tanjug.

On je dodao da ličnim postupcima nikada nije podstrekavao zaposlenog na ovakvo ponašanje.

„Ne učestvujem u političkim, društvenim i nacionalnim aktivnostima, već samo obavljam svoju privrednu delatnost“, dodao je vlasnik pekare.

Grupa meštana Borče protestovala je ranije ispred pekare „Roma“, jer je zaposleni u tom objektu na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj pokazuje dvoglavog orla – simbol Velike Albanije.

Izvor: Tanjug / Foto: Printscreen