PIŠU MEDIJI: Još jedna misterija Cvijanove smrti – kriju gde je sahranjen

Dosta misterija je vezano za smrt Vladimira Cvijana, ovog puta su novinari Nove naišli na još jedan problem, tj zatvorena vrata pri pokušaju da saznaju gde je sahranjen Vladimir Cvijan.

Kako se navodi na portalu Nova.rs prateći informacije koje su zvanične i saopštilo ih je Više javno tužilaštvo u Beogradu, Vladimir Cvijan je preminuo 5. januara 2018 godine. Kako piše Nova telo je pronađeno u Dunavu u BG, novinari su pokušali da saznaju šta se dogodilo nakon toga sa telom.

Novinari su se obratili JKP “Pogrebne usluge”, međutim dobili su odgovor da za tu informaciju moraju da se obrate porodici.

Kako se navodi šta bi se dogodilo ako neko nije u dobrim odnosima sa porodicom, a interesuje se za grobno mesto, ostaje misterija…

Zapravo sve što znamo u Cvijnovoj smrti jeste da je završio u Dunavu kod Beograda tog januara 2018. ali kako se našao u reci usred hladnog januara, ostala je misterija do danas. Više javno tužilaštvo je u svom saopštenju navelo da, budući da na Cvijanovom telu nisu pronađeni tragovi mehaničke povrede, slučaj je zatvoren iste godine.

Izvor: Nova