Pacijent koji je nestao iz kovid bolnice PRONAĐEN MRTAV

Mihalj Harangozo (80) iz Subotice, koji je u nestao u sredu u pet časova ujutru iz Opšte bolnice u Subotici koja je u kovid sistemu, pronađen je mrtav u krugu bolnice, saznaje “Blic”.

Njegova ćerka Ivanka Nikolić kaže da su joj javili da je njen otac pronađen mrtav iza zgrade psihijatrije.

Upravo je ćerka danas izjavila za „Blic“ da sumnja da se njen otac i dalje nalazi u krugu bolnice, ali se ipak nadala da će ga pronaći živog.

U suzama, iznemogla od bola, Ivanka potvrđujue da joj je otac preminuo.

Ranije danas ona je ispričala da je njen otac u nedelju prvo nestao iz svog doma. Svi u porodici su brinuli šta se dogodilo i gde je, naročito što je dijabetičar i mora tri puta na dan da primi insulin, a dodatno je utvrđeno da je pozitivan i na virus korona.

– Moj tata je pozitivan na koronu. Kod kuće nije imao simptome korone. U nedelju, majka nije primetila, nestao je iz kuće. Tražili smo ga svuda i sva sreća da smo ga našli, tačnije jedan naš prijatelj ga je pronašao u žbunju i šipražju, bio je sav izgreban. Zvala sam Hitnu pomoć i oni su ga odveli u bolnicu. Niko nije onda mislio da ima koronu, ali kada su ga testirali konstatovali su da je pouitivan i zadržan je. Nestao je iz dela Kovid 2 ujutru u pet časova u sredu. Kada sam nazvala bolnicu da pitam za njega rekli su mi da ga nema, da je otišao. On jedva hoda i jako je debeo, sigurna sam da je još uvek negde u bolnici ili u krugu bolnice. Prosto ne mogu da verujem da je mogao sam u tom stanju da ode neprimećen, morao je da prođe i pored portira. Nikada ranije se to nije dešavalo – isprićala je žerka pokojnog Mihalja Harangozo.

Izvor: Blic