OVU VATRENU CRNKU JE NOLE VOLEO PRE JELENE

Novak Đoković je pre osam godina oženio dugogodišnju izabranicu Jelenu Ristić, koja od tad nosi njegovo prezime, ali je malo poznato da je pre nje bio u emotivnoj vezi sa jednom veoma atraktivnom damom.

Đoković je sada porodičan čovek, ima sina i ćerku, a u mlađim danima bio je povezivan sa mnogim lepoticama. Jedna od onih koja je uspela da osvoji njegovo srce jeste Lidija Popović.

Bilo je to pre nego što je srpski teniser postao planetarno popularan i najbolji na svetu u ovom sportu, a Novakova karijera je i presudila ljubavi. Nedugo nakon prekida sa Lidijom, Novak je započeo vezu sa Jelenom, koja mu je danas supruga.

Međutim, i Lidija Popović je danas deo javne scene. Poznat je di-džej, nastupa pod imenom Lejdi Li i na društvenoj mreži Instagram ima preko 500.000 pratilaca.

Lidija je u jednom od intervjua otkrila kakva je bila veza sa Đokovićem.

– Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar… Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam – rekla je Lidija tad.

Izvor: Blic