OVO JE DOKAZ DA JE U PITANJU MATEJ PERIŠ: Ovakav NATPIS potvrđuje CRNE SLUTNJE

Na telu mladića koje je izvučeno oko 9.20 sati jutros iz Dunava kod Ade Huje, nakon što su telo u vodi primetili mornari jednog broda, bila je tamna majica sa aplikacijom jaguara bele boje i žutim natpisom koji ide u krug a piše „Power Super Cleaner“.

Majica koja je pronađena na telu mlađeg muškarca koje je isplivalo jutros kod Ade Huje identična je majici koju je imao Matej Periš. U pitanju je majica tamne boje sa aplikacijom jaguara i natpisom žutim slovima.

Kako se saznaje, na telu mladića koje je izvučeno oko 9.20 sati jutros iz Dunava kod Ade Huje, nakon što su telo u vodi primetili mornari jednog broda, bila je tamna majica sa aplikacijom jaguara bele boje i žutim natpisom koji ide u krug a piše „Power Super Cleaner“.

Istu takvu majicu imao je Matej Periš i upravo je nju nosio na fotografiji koja je kružila svim medijima kada je prijavljen njegov nestanak u Beogradu.

Ovaj detalj dodatno potvđuje da je izvučeno telo najverovatnije upravo Matej Periš za kojim se tragalo pet meseci.

Podsetimo, na telu je pronađen i srebrni sat na ruci, dok je u džepu farmerki pronađen mobilni telefon.

Kako saznaje „Blic“, identifikacija će biti potvrđena na osnovu DNK analize, a vizuelnim pregledom policajci su na licu mesta rekli da je utvrđena velika podudarnost pronađenog tela sa nestalim Splićaninom Matejem Perišem.

Podsetimo, telo mlađeg muškarca nađeno je oko 9.20 jutros u Dunavu kod Ade Huje. Kako je „Blic“ eksluzivno objavio, garderoba na muškarcu odgovara opisu garderobe koju je u noći nestanka nosio Splićanin Matej Periš.

Telo mlađeg muškarca našli su mornari.

Garderoba koja je pronađena na telu su – farmerke, majica sa aplikacijom i jedna bela patika, što se poklapa sa garderobom koju je u noći nestanka na sebi imao Splićanin Matej Periš.

Telo je odneto u Institut za sudsku medicinu.

Izvor: Srbijadanas.com