OTKRIVENO: Evo šta se sve nalazilo u MISTERIOZNOM SEFU Belivuka pronađenom u “kući strave”

U kući strave, u kojoj su po dosadašnjim operativnim podacima Veljko Belivuk i Marko Miljković ubili Milana Ljepoju, pronađen je sef. Kako se saznaje u sefu je bilo nekoliko desetina hiljada evra, ali i svežanj od petnaestak ključeva.

Vikendica u Ritopeku, jedan od štekova kriminalne grupe Belivuka i Miljkovića, nadzirana je od kraja novembra prošle godine.

Osim materijalnih dokaza – tragova krvi, higijenskog sredstva za čišćenje, dela u dvorištu gde je zapaljena zemlja, operativci su u ovoj kući pronašli i sef.

Posebnu pažnju po otvaranju sefa izazvao je veliki svežanj ključeva za koji još nije poznato od čega su i šta se nalazi iza vrata koja oni otključavaju.

Sudeći po tome da je svežanj čuvan u zaključanom sefu ima zasigurno veliku važnost za šefove grupe – Velju Nevolju i Miljkovića.

Kako se sumnja, ključevi su od različitih kuća, vikendica i štekova koje je ova kriminalna grupa koristila. Ključevi su, kako se saznaje, obični i nijedan od pronađenih nije posebno pravljen za neku specijalnu bravu.

Pronađeno i “nestalo” oružje

U kući strave u Ritopeku pronađeno je i oružje: pištolj i specijalne cevi za snajper. Kako saznajemo, pronađeni pištolj je posebno bitan u istrazi protiv kriminalne grupe Belivuka i Miljkovića. Prema nezvaničnim navodima reč je o pištolju koji je su sklonili policajci iz Belivukovog stana u Humskoj nadomak stadiona Partizana. Policajci su sinoć uhapšeni.

Izvor: Srbijadanas.com