Olivera Jovićević donela DRASTIČNU ODLUKU – Otkaz na javnom servisu!

Poznata novinarka i voditeljka Olivera Jovićević objavila je da napušta RTS, nakon 18 godina rada u toj medijskoj kući. Olivera se na svom Instagram profilu obratila kolegama sa kojima je provodila dane tokom skoro dve decenije, i zahvalila im se na svemu.

„Želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti – započela je ona, pa nastavila obraćanje:

Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju. Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države.

Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao “krvnu sliku Srbije”.

Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama, Olivera Jovićević Novinar”, poručila je voditeljka.

Izvor: Srbijadanas.com