OGLASIO SE TUŽILAC O SMRTI SINA SANDE RAŠKOVIĆ IVIĆ! Obavljen uviđaj, a ovo su detalji

Više javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti Jovana I. (30), sina političarke Sande Rašković Ivić, koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27. mart ispred zgrade u kojoj je stanovao.

– Prema prvim informacijama radi se o samoubistvu – kaže Viši javni tužilac Nenad Stefanović, prenosi Blic pisanje Tanjuga.

On pojašnjava da je na licu mesta policija obavila uviđaj, te da nisu uočeni tragovi nasilja, niti premetačine u stanu u kojoj je preminuli mladić boravio. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i obavljanje toksikoloških analiza.

Stefanović ističe da će MUP i VJT preduzeti i druge radnje u cilju rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa predmetnim dogadjajem o čemu ce javnost biti blagovremeno informisana.

Podsetimo, sin Sande Rašković Ivić pronađen je oko 5.40 jutros mrtav ispred zgrade u kojoj je stanovao sa kablom obmnotanim oko vrata. Telo mladića pronašli su prolaznici koji su obavestili policiju.

Sin Sande Rašković je živeo na petom spratu. Na pločniku su vidljivi tragovi krvi.

(Kurir.rs/Blic)