OGLASIO SE ČEDA! Posle krivične prijave opleo po TUŽILAŠTVU!

Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je da nije dobio krivičnu prijavu Trećeg javnog tužilaštva zbog slučaja ispred restorana brze hrane na Novom Beogradu

– Nisam dobio nikakvu prijavu, ali ne sumnjam da je vest po pravilu tačna, pošto tužilaštvo u Srbiji funkcioniše na takav način – kazao je Jovanović za B92.net .

– Mogu 100 prijava da podnesu, ali nikada neću žrtvovati mir svoje porodice. A njima je mnogo lakše da budu sluge crnogorskih klanova, nego da se isprave na noge i poštuju zakone ove zemlje – poručio je on.

Kako dodaje, kao što nije do sada pravio kompromise, neće ni po pitanju ovog slučaja.

– Kad sam pročitao krivičnu prijavu po srpskim medijima, pomislio sam da sam ja gori od Belivuka i Saleta Mutavog – navodi on.

Jovanović je napomenuo da ne želi da prećuti svoju odgovornost za događaj koji se desio ispred restorana brze hrane na Novom Beogradu, u blizini zgrade u kojoj stanuje.

– Te sedmice sam tri puta zvao policiju, ja sa „Hijenama“ ne želim da živim ni da se pravim lud. Zna se ko ubija po Novom Beogradu – dodao je Jovanović.

Kako je napomenuo, tek će se pričati i tek će se boriti.

– Reći ću sve što imam pred Trećim javnim tužilaštvom, a pitaću i ko je odgovoran za atentate na mene, za napade na moju ćerku, za postavljanje bombe pod moj automobil… – naveo je Jovanović.

Zaključuje i da će proces povodom slučaja biti „katarzičan“. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je, nakon svih izvršenih provera, naložilo policiji da protiv lidera LDP-a Čedomira Jovanovića podnese krivičnu prijavu.

Podsetimo, Jovanović je 2. juna napravio incident posle kog je priveden u stanicu policije. On je, kako se sumnja, posle kraće svađe u jednom lokalu ciglom razbio izlog drugog, a potom napao i vređao policajce koji su došli da intervenišu.

Kurir.rs/B92