Oglasila se majka dečka (21) kojeg je tražila CELA SRBIJA – poručila mu samo jedno

Olivera nakon svega želi javno da mu poruči da mu „želi svu sreću ovoga sveta, da ostvari svoje planove i ciljeve“

Momak Aleksa Stanković (21) koga je cela Srbija tražila 42 dana i dalje odbija da se javi majci Oliveri koja sada ima jasnu poruku za njega: „On zna koliko ga volim i želim da mu poručim da iako ne budem znala gde je, on zna gde sam ja“.

– Sin me još nije pozvao. Preneli su mi ćerka i sin da im je Aleksa rekao da se slobodno šetao gradom. Da je išao u restorane, prodavnice, kafiće i da je drugu dozu vakcine primio u Beogradu. Rekao im je da nije imao pojma da ga neko traži – kaže Olivera Stanković.

Nakon svega želi javno da mu poruči da mu „želi svu sreću ovoga sveta, da ostvari svoje planove i ciljeve“.

– Aleksa, uvek sam bila uz tebe i biću i dalje. Mnogo te volim. Ako ne budem znala gde si ti, uvek znaš gde sam ja i dobrodošao si u svoj dom – kaže majka.

Stanković je nađen u sredu u uveče u stanu na Vračaru koji je iznajmljivao po danu. Policija je razvalila vrata kako bi došla do njega. On se na saslušanju pravdao „da je majci rekao da odlazi od kuće i da nije znao da ga cela Srbija traži“. Kako je inspektorima rekao, plan mu je bio da ode u Kanadu kako bi se zaposlio, ali nije otkrio razlog zbog čega odbija kontak sa majkom.

Izvor: Srbijadanas.com