Njegove reči će Vam istopiti srca: Oglasio se klinac kome je NOLE POKLONIO REKET

Foto: Ilustracija

Novak Đoković je u finalu Rolan Garosa pobedio 22-godišnjeg Grka Stefanosa Cicipasa 3:2, a onda je reket poklonio dečaku Mateu.

Novak Đoković je u finalu Rolan Garosa pobedio 22-godišnjeg Grka Stefanosa Cicipasa 3:2, a onda je usledio detalj koji se mnogo više prepričava od samog meča.

Nole je dečaku poklonio reket.

Đokovića su na konferenciji za medije pitali ko je taj dečak, misleći da se radi o nekom koga zna.

– Ne znam ko je dečak, ali sam ga čuo sve vreme meča. Bodrio me je kada sam gubio 0:2. Čak mi je davao i savete tokom meča, kao trener, ha-ha. Ako je neko zaslužio reket posle meča to je svakako on – rekao je Novak.

Prvo se oglasila majka dečaka Matea:

– Bez sumnje najbolji trenutak Rolan Garosa i života mog deteta! Hvala ti Nole na trenutku koji će doživotno biti zacrtan u mome pamćenju.

Đoković je nakon svega ponovo došao do Toma, u svojoj torbi je našao dva kačketa, jedan je dao svom vernom navijaču, a drugi njegovoj sestri, a dečaka je pustio na drugu stranu ograde i razgovarao je sa njim.

– Bio je neverovatno srećan. Siguran sam da je o tome razgovarao i sa prijateljima. Jutros je želeo da uzme kapu i odnese je u školu. To je trenutak koji će mu se zauvek urezati u sećanje. Želeo je da nosi kačket i popodne na ručku. U subotu igra na turniru, mislim da će ga i tada nositi – ispričao je otac dečaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by le carnet de Paris (@lecarnetdeparis)

A, sada se oglasio i mali Meksikanac:

– Vikao sam na njega četiri sata… Govorio sam mu da se smiri, da može da preokrene. Bio sam ubeđen da će da pobedi u finalu! – rekao je za ESPN. – Prvo nisam mogao da verujem da je moj najveći idol konačno obratio pažnju na mene. Gledao sam i polufinale kada je dobio Nadala, kralja šljake. Zato sam i bio ubeđen da će da dobije i finale iako je imao dva seta minusa.

Izvor: Alo.rs