NAPADAJU ŠAPIĆA GORI OD NAJGORIH! Hrani ih samo podrška ZAPADA

Bez ambijcije, bez grama patriotizma, bez taktike i smirenja iznose svoja razmišljanja poput onog, izmestićemo spomenik Stefanu Nemanji. Neka im neko kaže da to narod ne voli, da Beograd nije krug dvojke, da je Beograd i Kotež i Barajevo i Zuce, Borča, Ovča, Kaluđerica, Resnik.

Danas Zelenović priča o velikim pitanjima kao što je Kosmet pa kaže sve će to narod rešavati na referendumu, a na kraju rečenice doda da će dogovor za Zapadom biti ključan, pa nismo mali gospodo, samo nemojte da se dogovarate sa njima kao što planirate sa narodom.

Koliko je sistem truo i koliko opozcija nema ideju, govori činjenica da je Dobrica Veselinović juče odbio da dođe na veliki duel na Prvoj televiziji i to iz privatnih razloga, pa hajde da se smejemo.

Zatvoreni mediji, sa svih strana govor mržnje, SNS bez rešenja i onda dođe situacija u kojoj sve to možeš da kažeš i da sve to vide građani Srbije.

Međutim brzo se setiš da Zapad sve to finansira i da nećeš moći da kažeš ono što želiš. Umesto rešenja o zdravom vazduhu, Dobrica bi da zatvara škole i obdaništa, a roditelji tako bez posla da izdržavaju decu.

Inače treba dodati, da se traži Vladeta Janković jer ga u kampanji nema nigde, ako je legao da dremne, neka mu neko kaže da je danas 8. mart.

Izvor: beogradskiportal.rs