MISTERIJA SMRTI MUŽA NIKOLINE PIŠEK! Tužilaštvo naložilo obdukciju i toksikološko veštačenje tela

Više javno tužilaštvo u Beogradu, naložilo je obudukciju i toksokološko veštačenje tela Vidoja Ristovića, čija je smrt juče prijavljena dežurnom zameniku tužioca.

Suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović (44) preminuo je juče iznenada. On se u trenutku smrti nalazio u jednom salonu za masažu u Beogradu.

Nikolina Pišek, s druge strane, nije bila u Beogradu kad je preminuo. Kako su dugo živeli na relaciji Zagreb – Beograd, Nikolina se tako tada našla u hrvatskoj prestonici, piše 24sata.hr.

Nikolinu su najbliži i policija obavestili o detaljima tragedije, te je odmah krenula ka Beogradu.

Vidoje se osećao dobro tokom dana i nije se žalio ni na kakve tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.

Nakon što je izgovorio reči: „Nije mi dobro“, odmah je izgubio svest i ubrzo preminuo.

Prema prvim pretpostavkama, sumnja se da je doživeo infarkt koji je očigledno bio koban. Porodica i bliski rođaci Ristovića šokirani su njegovim preranim odlaskom, a supruga Nikolina od bola nije mogla da govori, već je samo kratko potvrdila da je Vidoje preminuo. Ona sve vreme ne prestaje da plače i ne može da se pomiri sa činjenicom o smrti Vidoja.
– Umro je na stolu na masažu jutros oko 10 – naveo je juče izvor i dodao:

Vidoje je preminuo u Beogradu. Imao je zakazanu masažu. Pojavio se na njoj, nakon nekog vremena mu je pozlilo, odmah su ljudi iz salona zvali Hitnu pomoć, ali su oni mogli da konstatuju smrt. Potom su pozvali porodicu Vidoja i saopštili da je preminuo. Veliki broj policajaca je izašlo na lice mesta.

Ristović je srpski istoričar umetnosti i suprug hrvatske voditeljke i glumice Nikoline Pišek. Rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima ćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju. Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd – Zagreb. Par se venčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija. Vidoje Ristović je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu istoričara umetnosti. Potiče iz bogate porodice.

Izvor: Alo.rs