MEDIJI NAVODE: Nedavno priveden brat Željka Joksimovića

Glumac Saša Joksimović (40), inače rođeni brat pevača Željka Joksimovića, priveden je navodno u nedelju na fudbalskoj utakmici u Pambukovcu kod Uba.

Kako pišu beogradski mediji, Joksimović je sa čak 1,7 promila alkohola u krvi napravio haos na meču Pambukovica – Banjani zato što je gostujuća ekipa, za koju je navijao, u tom trenutku gubila. Kako se navodi, Saša je na stadion „Dragan Džajić“ došao u vidno alkoholisanom stanju sa prijateljem i odmah je napravio haos.
– Čim je stigao na utakmicu, počeo je da psuje sudiju jer je ekipa Banjana gubila. Urlao je, histerisao, a zatim je krenuo da gura druge ljude koji su došli da gledaju meč. Na kraju je preskočio ogradu i uleteo na teren, zbog čega je utakmica prekinuta – kaže jedan od svedoka čitave ujdurme i dodaje da Joksimovića niko nije mogao da smiri, prenosi Blic.

– Redari angažovani na poslovima obezbeđenja pokušali su da ga izvedu sa terena. Zamolili su ga da odmah napusti igralište, ali im je on drsko odgovorio da mu to ne pada na pamet i nastavio je da vređa igrače i sudije. Na kraju je kao pokušavao da smiri situaciju i dalje se ponašajući bahato. Gurao je redara pružajući mu ruku: „Daj ruku j*** te.“ Kada je ovaj zbog Joksimovićevog agresivnog ponašanja odbio da se rukuje s njim, Saša je povikao: „Pa ja sam, bre, glumac.“ Ljudi su ga izveli sa terena i na kraju su morali da pozovu policiju – dodaje svedok.
Policija je vrlo brzo došla na uviđaj, a Joksimović je, navodno, nastavio da se bahati i pred patrolom. Odbijao je da im da svoje dokumente, a na kraju je, prema rečima izvora, udario policajca.

Joksimović: Redar me udario pesnicom

Nakon što su beogradski mediji objavili da je Saša Joksimović priveden, glumac se oglasio i ispričao svoju stranu priče.

– Radovao sam se što pobeđujemo kad me je jedan redar udario pesnicom. Tu je ispao haos, bilo je i psovki, a ovo što čitam nije istina, da sam ja govorio da sam glumac, niti bilo šta. Došla je policija, jer nisam imao ličnu kartu, da dam izjavu i otišao kući – rekao je Joksimović za Blic.

Izvor: Direktno.rs