MATEJ PERIŠ PRONAĐEN? EVO ŠTA JE NAĐENO U DŽEPU TELA KOJE JE ISPLIVALO NA ADI! Na ruci bio i sat – sve ovo ukazuje na Splićanina

Na telu mlađeg muškarca koje je isplivalo oko 9.20 jutros kod Ade Huje, a za koje se veruje da je nestali Splićanin Matej Periš, pronađen je srebrni sat na ruci, dok je u džepu farmerki pronađen mobilni telefon.

Kako se saznaje identifikacija će biti potvrđena na osnovu DNK analize, a vizuelnim pregledom policajci su na licu mesta rekli da je utvrđena velika podudarnost pronađenog tela sa nestalim Splićaninom Matejem Perišem.

Prema policijskim podacima, signal ovog uređaja registrovan je u noći 31. januara na šetalištu kod Save, gde se pretpostavlja da je Matej ušao u vodu, iako ga kamere nisu snimile kako to radi. Sledeći signal „uhvaćen“ je oko 2,5 sata kasnije, nekoliko kilometara dalje, kod Velikog ratnog ostrva.

Podsetimo, telo mlađeg muškarca nađeno je oko 9.20 jutros u Dunavu kod Ade Huje. Kako je „Blic“ eksluzivno objavio, garderoba na muškarcu odgovara opisu garderobe koju je u noći nestanka nosio Splićanin Matej Periš.

Telo mlađeg muškarca našli su mornari.

Garderoba koja je pronađena na telu su – farmerke, majica sa aplikacijom i jedna bela patika, što se poklapa sa garderobom koju je u noći nestanka na sebi imao Splićanin Matej Periš.

Izvor: Srbijadanas.com