Legendarni srpski pevač na kiseoniku!

“Ležim u bolnici jer iam teži oblik korone, primljen sam u bolnicu kao hitan slučaj i mislio sam da mi je došao kraj, ipak, uspeo sam da se “vratim iz mrtvih”. Što se kaže “pobegao sam grobaru s lopate” i izvukao sam se zahvaljujući lekarima”

Legenda narodne muzike Milanče Radosavljević (76) zaražen je koronavirusom i prima kiseonik u bolnici na Bežanijskoj kosi.

Pevač se oglasio iz “crvene zone” i ispričao kako izgleda njegova borba sa opasnim virusom, koji mu je umalo došao glave.

– Ležim u bolnici jer imam teži oblik korone, primljen sam u bolnicu kao hitan slučaj i mislio sam da mi je došao kraj, ipak, uspeo sam da se “vratim iz mrtvih”. Što se kaže “pobegao sam grobaru s lopate” i izvukao sam se zahvaljujući lekarima – kaže pevač i dodaje:

– Imao sam tešku upalu pluća i sve vreme sam se gušio. Bilo je jezivo! Medicinske sestre su me molile da udahnem vazduh, a ja nisam mogao. Bio sam na korak od smrti, a živ sam zahvaljujući osoblju bolnice. Oni su maksimalno posvećeni pacijentima i rizikuju živote da bi nas spasili – ispričao je legendarni Milanče i opisao da je i dalje u teškom stanju:

– Eto vidite, i dalje se gušim. Zato me i drže na kiseoniku, bez koga ne mogu da dišem. Više ne razmišljam o tome da li ću pevati, već samo da li ću preživeti. Lekari su mi rekli da imam najgori oblik korone, ali da će oni učiniti sve da pomognu. već 12 dana sam u crvenoj zoni i ko zna koliko ću još biti ovde – rekao je legendarni pevač za Informer.

Izvor: Blic