Krvavo nasilje u Šapcu: Prolaznici pronašli preklanog psa u kojem je zaboden nož (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Foto: Facebook/Aleksandar Stanojlovic

Radnik pumpe koji je video situaciju, potvrđuje priču koju su očevidci videli, i on je kazao da je stariji sugrađanin preklao psa

Nakon što su pre samo nedelju dana građani Šapca bili svedoci jezivog nasilja nad životinjama, pas je upucan u glavu i osatvljen u kanalu, dogodio se još jedan svirep čin. Šapčani koji su se zatekli na “Mol” pumpi videli su kako je njihov sugrađanin preklao psa.

Prema rečima očevidaca, psa je prvo udario “reno” crvene boje. Da stvar bude još komplikovanija, nekoliko očevidaca kaže da je stariji čovek sklonio psa u stranu i da mu je “prekratio” muke, zaklavši ga.

Foto: Facebook/Aleksandar Stanojlovic

Aleksandar Stanojlović, iz organizacije za zaštitu životinja, je došao na lice mesta i razgovarao sa ljudima koji su bili prisutni, prema njegovim rečima i razgovora sa ljudim, psa je udario auto, ali u trenutku udara pas je i dalje bio živ.

Radnik pumpe koji je video situaciju, potvrđuje priču koju su očevidci videli, i on je kazao da je stariji sugrađanin preklao psa.

Aleksandar je zgrožen celom situacijom i kaže da to nije razlog da neko oduzme na najbrutalniji način život psu, nego da ako je moguće ukaže pomoć tako što bi psa odveo u najbližu veterinarsku ambulantu, a ako stvarno psu nije bilo pomoći od zadobijenih povreda prilikom udara auta, postoji humaniji način, a to svakako nije klanje, nego uspavljivanje.

Da podsetimo, pre samo nekoliko dana u Šapcu je pronađen pas koji je upucan u glavu jer je izgubio u borbi.

Izvor: Telegraf