Jovana otkrila SVE o Srđanu, novom angažmanu i o PREKIDU sa “Prvom”

Jovana Joksimović i Manja Grčić će uskoro početi sa zajedničkim angažmanom, vođenjem jutarnjeg programa na K1 televiziji. Ipak, pre nego se to dogodi, voditeljke su odlučile da u unakrsnom intervjuu odgovore na razna pitanja koja su se proteklih par meseci provlačila kroz medije.

Naravno, Jovana je iskoristila priliku da ispriča sve o njenom odlasku sa TV “Prva”, ali i o odnosu sa Srđanom Predojevićem:

– Nisam smatrala da je vreme da pričam o bilo čemu – započela je Jovana unakrsni intervju sa Manjom Grčić, dodavši da ju je rastužilo koliko ljudi veruju u razne priče, kao i da je bilo mnogih zlonamernih komentara.

Jovana je dodala da je možda bila njena greška što se nije u međuvremenu oglašavala, pa su gledaoci stekli mišljenje na osnovu samo jedne strane. Ona je i objasnila zašto se tada oglasila na Instagramu, tek kada se dogodila cela priča oko prekida saradnje sa TV “Prva”:

– Mislila sam da je to duboko neprofesionalno i sramno, a i netačno. Zato sam se oglasila i onom ogromnom objavom – rekla je Jovana.

Kada je reč o Srđanu Predojeviću, Jovana je rekla:

– Srđan je jedan od mojih najbližih prijatelja punih 16 godina i važno je da kažem da je moj kum, podrška, ali i da je došlo vreme da gledamo drugačije na profesionalni način. To ne znači da ne razgovaramo.

Izvor: Srbiijadanas.com/Foto: Ilustracija